Véleményvezérek válaszadói köre

A Véleményvezérek válaszadói körének célja
Az e-benchmark.hu és a CEO Magazin közösen azzal a céllal indították a véleményvezérek válaszadói körét, hogy társadalmi, gazdasági kérdésekben "meghalljuk" a magyarországi véleményvezérek nézőpontját, véleményét. Értékeljünk folyamatokat, gazdasági szereplőket stb.

Ki a véleményvezér?
A véleményvezér fontos szerepet játszik a társadalmi, gazdasági témák felszínre kerülésében, tematizálásában, illetve azok fontosságának meghatározásában, azáltal, hogy a saját véleményével mások véleményét befolyásolja.

A véleményvezérek a mindennapi személyes kapcsolatok hálózatán keresztül közvetítik a tömegmédia üzeneteit saját csoportjuk felé, erősítve vagy csökkentve azok hatását. Így minden társadalmi csoportnak, közösségnek megvan a maga véleményvezére (például: tanárok, orvosok, jogászok, mérnökök, pékek, kőművesek stb.).
A véleményvezérek egyik legnagyobb társadalmi hatást gyakorló csoportját a média szereplői (szerkesztők, rovatvezetők, hírmagyarázók, újságírók stb.) alkotják.

Adatbiztonság
Az Önök véleményét anonim módon, internet alapú kérdőívek segítségével kérnénk ki, majd a válaszokat statisztikailag összesítjük, és az összesített eredményeket megosztjuk a téma érintettjeivel.
 

Szigorúan vesszük és betartjuk az adatkezelési és feldolgozási folyamataink során a birtokunkba kerülő információk törvényes előírásoknak megfelelő védelmét.
Adatkezelési nyilvántartási szám: 02437-0001
A rendszerünkben tárolt adatokat bizalmasan kezeljük és harmadik személynek nem adjuk ki. Az adatok kezelése mindenben megfelel a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben és a Kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek.

(Az itt megadott adatokat harmadik személynek nem adjuk ki, bizalmasan kezeljük!
Kérjük, olvassa el az adatvédelmi nyilatkozatunkat!)

Név:*
E-mail:*
munkaköre, tevékenységiköre:*
milyen társadalmi csoportra közösségre vagy szervezetre hat a véleménye:*
szakterülete(i):*
munkahelye:
telefon:
mobil:

 

Címkék: