A cégről

Az e-benchmark.hu piac- és közvélemény-kutató márkanév tulajdonosa a Perfekt-Power Kft., amely 1996-ban alakult, 100%-ban magyar tulajdonú vállalat.

 

Stratégiánk

Proaktív hozzáállás

Az idők során felhalmozott tapasztalataink alapján támogatjuk ügyfeleinket saját igényeik minél pontosabb meghatározásában, ezzel is elősegítve azt, hogy megbízóként maximálisan tudjanak profitálni az együttműködésünkből.

Segítőkészség

Cégünk a kutatáshoz, felmérésekhez nem kimondottan kapcsolódó, de azok eredményeinek hatékony felhasználást biztosító tevékenységek megszervezésében és megvalósításában is segítséget nyújt.

Megfizethető szolgáltatás nyújtása

Az e-benchmark.hu minden erőfeszítést megtesz, hogy a piac- és marketingkutatások megfizethetőek legyenek a magyarországi kkv-k (kis- és közép vállalatok) számára is.

Innováció

Cégünk mindenkor az aktuálisan legkorszerűbb módszertanokkal, az éppen elérhető legmodernebb szoftver és hardver technológiákat alkalmazza a kutatások, felmérések során. Munkatársaink szakmai fejlődését ehhez mérten elvárjuk és támogatjuk is.

Titoktartás, adatbiztonság

Szigorúan vesszük és betartjuk az adatkezelési és adatfeldolgozási folyamatok során a birtokunkba kerülő információk törvényes előírásoknak megfelelő védelmét.